Zorg op Maat: Persoonlijke Aanpak bij Fysiotherapie de Risselt

Fysiotherapie de Risselt is een kleinschalige en betrokken fysiotherapiepraktijk in Horst en Venlo. De praktijk werkt nauw samen met FysioPlus Horst vanuit een gedeelde visie. Deze visie is gericht op het bieden van zorg op maat door middel van een persoonlijke en betrokken aanpak die aansluit bij jouw specifieke hulpvraag. Wij geloven in een kleinschalige aanpak, waarbij we de tijd nemen om jou te leren kennen en jouw specifieke behoeften en doelen centraal stellen.

Daarnaast hebben we een acupuncturist in het pand om aanvullende zorg te bieden.

Onze locaties

Voor Fysiotherapie de Risselt kunt u terecht in Horst. Bij de locatie in Venlo kunt u alleen terecht voor fysiotherapie bij Parkinson.

Fysiotherapie de Risselt

Deken Creemersstraat 57a, 5961 JN Horst

Fysiotherapie de Risselt

Ferdinand Bolstraat 41, 5914 XN Venlo

Maak kennis met het team

Binnen het team van Fysiotherapie de Risselt vind je een team van ervaren fysiotherapeuten. Met hun kennis ben je verzekerd van doeltreffende behandelingen en begeleiding.

Waarom kiezen voor Fysiotherapie de Risselt?

  • Betrokken en persoonlijke zorg
  • Voor iedere hulpvraag een passende oplossing
  • Nauwe samenwerking met zorgverleners uit de omgeving
  • Ruime openingstijden
  • Volledig rolstoelvriendelijk
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Netwerken

Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie?

Wat fijn dat je een goed gevoel hebt bij onze praktijk. Een afspraak voor fysiotherapie maak je gemakkelijk online. Ga naar het formulier hieronder en voer je gegevens in. Wil je liever eerst even telefonisch contact, dan kan dat natuurlijk ook. Je vindt al onze contactgegevens op de contactpagina.